Yaşam

Kaymakam Üçer’den Sevgi Mesajı

Mengen ilçesinin önceki Kaymakamlarından Ahmet Süheyl Üçer Mengen ilçesine övgü dolu sözlerle selam söyledi. 2008-2012 yılları arasında Mengen İlçesinde Kaymakamlık yapan, ardından İçişleri Bakanlığı tarafından 2012-2015 yılları arasında İngiltere’de doktora..

Kaymakam Üçer’den Sevgi Mesajı

Mengen ilçesinin önceki Kaymakamlarından Ahmet Süheyl Üçer Mengen ilçesine övgü dolu sözlerle selam söyledi.

2008-2012 yılları arasında Mengen İlçesinde Kaymakamlık yapan, ardından İçişleri Bakanlığı tarafından 2012-2015 yılları arasında İngiltere’de doktora eğitimi görmek üzere görevlendirilen Ahmet Süheyl Üçer sosyal medya hesabından Mengen ilçesinden övgü ile bahsetti.

Sosyal medya hesabında bahçesine gelen bir kedi ile fotoğrafını paylaşan İzmir Gaziemir Kaymakamı Üçer, “Bu kedi oğlan bahçemize geçen hafta geldi. Annesi yok. Sahiplenmek isteyen olursa verebiliriz” paylaşımında bulundu.

Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer ile il genel meclisi üyeliği sırasında mesai harcayan Bolu Ak Parti İl Genel Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy, Üçer’in paylaşımına “Sayın Kaymakamım hep aynısınız. Sizi daima seviyor ve özlüyoruz. Mengen’den sevgi ve saygılar efendim. Yeni misafiriniz hayırlı olsun” yazdı.

Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Gürsoy’un paylaşımının altına şu yorumu bırakarak Mengen İlçesine olan sevgisini ve özlemini dile getirdi.

“Mustafa Nuri Gürsoy ben de sizlere selam ediyorum. Doğası, güzel insanları ve yemekleriyle Mengen’i özlememek mümkün mü?”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL