Siyaset

Kıbrıscık Seben Yeniçağa ve Dörtdivan’da Başkanlar Belli Oldu

Ak Parti 8. Olağan İlçe Kongreleri Kıbrıscık, Seben, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinde tamamlandı. 12 Ekim itibariyle başlayan 8. Olağan Bolu İlçe kongreleri 12-13 Ekim tarihlerinde yapılmaya başlandı. 12 Ekim Cumartesi..

Kıbrıscık Seben Yeniçağa ve Dörtdivan’da Başkanlar Belli Oldu

Ak Parti 8. Olağan İlçe Kongreleri Kıbrıscık, Seben, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinde tamamlandı.
12 Ekim itibariyle başlayan 8. Olağan Bolu İlçe kongreleri 12-13 Ekim tarihlerinde yapılmaya başlandı.

12 Ekim Cumartesi günü Kıbrıscık ve Seben,
13 Ekim Pazar günü Yeniçağa ve Dörtdivan ilçeleri 8. Olagan Kongrelerini tamamladı.

Hafta sonu gerçekleşen İlçe Kongrelerine Ak Parti Bolu İl Koordinatörü Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçı, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, İlçe Koordinatörleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, STK’lar, muhtarlar, Ak Partili delegeler ve üyeler katıldı.

Divan Başkanlığını Mengenli hemşerimiz Mengen İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Nuri Gürsoy’un yapmış olduğu 8.Olağan Kongre sonuçlarına göre; Kıbrıscık’da Ünal Çetin, Seben’de Ali Fidan, Yeniçağa’da Ethem Özkan ve Dördivan’da Mevlüt Çimen İlçe Başkanı olarak seçildiler.

8. Olağan Kongre ile ilgili olarak Ak Parti İl Başkanı Suat Güner; “İlçe Kongrelerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Kongrelerimiz bizim için bayram özelliği ve güzelliği taşır. 8.Olağan İlçe Kongrelerimiz tıpkı önceki kongrelerimiz gibi milletimizle kucaklaşmanın adresi olacaktır. İlçe kongrelerimiz için tüm çalışmalarımızı tamamladık. İl koordinatörümüz, İl Milletvekilimiz, ilçe koordinatörlerimiz, yönetim kurullarımız, delegelerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte ilçe kongrelerimize katılım sağlayarak her zaman olduğu üzere vatandaşlarımızla buluşacağız. Kongrelerimizi hedeflerimize yürüyeceğimiz dönüm noktası olarak görüyor ve sorumluluklarımızı biliyoruz.” dedi.

Bolu İlçeleri 8. Olağan Kongreleri 19 Ekim Cumartesi günü Gerede İlçesinde, 20 Ekim Pazar günü Göynük ilçesinde yapılacak…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL