Mengen

Mahmutoğlu Köylüleri Dijital Sınıf Hediye Etti

Mengen de ikamet eden Zonguldak Devrek Mahmutoğlu Köylüleri bir araya gelerek Mengen Cumhuriyet İlkokuluna Dijital Sınıf kurdu. Dijital sınıf, İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün’ün de bulunduğu törenle açılarak öğrencilerin hizmetine..

Mahmutoğlu Köylüleri Dijital Sınıf Hediye Etti

Mengen de ikamet eden Zonguldak Devrek Mahmutoğlu Köylüleri bir araya gelerek Mengen Cumhuriyet İlkokuluna Dijital Sınıf kurdu.

Dijital sınıf, İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün’ün de bulunduğu törenle açılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Törene İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Belediye Başkanı Turhan Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci, daire amirleri ve veliler katıldı.

İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün tarafından Köylüleri temsilen Savaş Kabasakal’a plaket takdim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci, “Dijital sınıfta öğrencilerimize birer tablet verilecek, her öğrencinin şifresi olacak öğrencimiz bu şifre ile giriş yapacak, öğrencimiz öğretmenimizle birlikte dersi takip edecek, öğrencinin okuduğu kitaplar, çözdüğü sorular, katıldığı etkinlikler hepsi bir arada olacak ve öğrencinin takibi sağlanacak” dedi.

Celepçi; “Dijital Sınıf projesini hazırlayan ve hayata geçiren Sınıf Öğretmenimiz Hakkı Çifci ‘ye Okul Müdürümüz Bahire Güngör’e Müdür Yardımcısı Savaş Yılmaz’a teşekkür ediyorum, en önemlisi Devlet Millet el ele birlikteliği ile yaptığımız bu çalışmaya destek olan Zonguldak Devrek Mahmutoğlu Köylülerine, onlara öncülük eden Savaş Kabasakal’a eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL