Mengen Siyaset

Mengen Ak Parti İlçe Yönetimi Arif Oktay Cantürk Başkanlığında Toplanıyor

19 Eylül Cumartesi 7. Olağan Kongresinde seçilen Mengen Ak Parti İlçe Yönetimi ilk toplantısı 21 Eylül Pazartesi günü saat19.00 gerçekleştiriyor. Toplantı ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Ak Parti Mengen İlçe..

Mengen Ak Parti İlçe Yönetimi Arif Oktay Cantürk Başkanlığında Toplanıyor

19 Eylül Cumartesi 7. Olağan Kongresinde seçilen Mengen Ak Parti İlçe Yönetimi ilk toplantısı 21 Eylül Pazartesi günü saat19.00 gerçekleştiriyor.

Toplantı ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk,
7. Olağan Kongremizi 19 Eylül Cumartesi günü, Genel merkez koordinatörümüz Sayın Yahya Çelik, İl Başkanımız Sayın Nurettin DOĞANAY Bolu millet vekilimiz Sayın Arzu AYDIN Hanımefendi, İl Yönetimi, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, bir çok partilimizin , delege ve misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik” dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ilk yönetim kurulu toplantımızı bu akşam parti binasında yapacaklarını belirtti.
Cantürk,
Şahsım ve teşkilatım olarak ilçemize ve partimize hizmet etme yolunda çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim yar ve yardımcımz olsun” diyerek sözlerini tamamladı.
Mengen Ak Parti İlçe Yönetiminde CHP Belediye Meclis Üyesi iken, Mengen Ak Parti İlçe Yönetiminden seçilen İş İnsanı Vural Turan’da yer alıyor.
Vural Turan’ın Ak Parti saflarına geçişi Mengen’de büyük yankılara sebep olurken..
Arif Oktay Cantürk’ün yönetim kurulu ekibinde şu isimler bulunuyor.
Macide Yalçın,Tugay Kabasakaloğlu,Adnan Menderes Öztürk,Burhan Eröz,Ersin Çamulu,Mustafa Şen,Sadık Okul,Cahir Yavuz,Arif İşeri,Burhan Yılmaz,Vural Turan,Aydın Özmenli,Semra Kıyasoğlu, Sadi Şeyhan bulunuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL