Mengen

Mengen Ak Parti’den Gönül Seferberliği

Mengen Ak Parti İlçe Teşkilatı Gönül Seferberliği Başlattı Ak Parti Mengen İlçe Yönetimi, İlçe Başkanları Arif Oktay Başkanlığında “gönül seferberliği” adı altında ilçe merkezinde ve bağlı köylerinde üye kayıt çalışmalarını..

Mengen Ak Parti’den Gönül Seferberliği

Mengen Ak Parti İlçe Teşkilatı Gönül Seferberliği Başlattı

Ak Parti Mengen İlçe Yönetimi, İlçe Başkanları Arif Oktay Başkanlığında “gönül seferberliği” adı altında ilçe merkezinde ve bağlı köylerinde üye kayıt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Olağan kongrede yönetimi ile birlikte göreve gelen Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk, kongre tarihinden itibaren yoğun çalışma temposunu aralıksız sürdürüyor.

Bir çok proje ve hizmete el atan ve yakın zamanda ilçenin takdirini kazanan İlçe Başkanı Cantürk, üye çalışmalarına büyük önem veriyor.

Teşkilatı ile birlikte köy köy, mahalle mahalle gezen Ak Parti İlçe Başkanı Cantürk,

“Tüm ilçemizde ve köylerimizde gönül seferberliği üyelik çalışmaları kapsamında AK Partimize gönül vermiş vatandaşlarımızın üyeliklerini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Arif Oktay Cantürk; “Gönül Seferberliği üye çalışmalarımız ile tüm gönüllere dokunmaya devam ediyor, halkımızın teveccühü ile AK Parti ailemize yeni üyeler kazandırarak büyüyoruz.
Köylerimizde vatandaşlara buluştuğumuzda, Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyor, hal ve hatırlarını soruyoruz. Partimize yeni üye olan hemşerilerimizin üyelikleri hayırlı olsun…
Teşkilatıma, çalışmalarımızda bize büyük destek olan mahalle başkanlarımıza, teveccüh gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL