Mengen

Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 Ekimde Kapılarını Eğitim ve Öğretime Açıyor

Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 Ekimde Kapılarını Eğitim ve Öğretime Açıyor Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu karar doğrultusunda 05 Ekim 2020 Pazartesi gününden itibaren mesleki ve teknik..

Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 Ekimde Kapılarını Eğitim ve Öğretime Açıyor

Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 Ekimde Kapılarını Eğitim ve Öğretime Açıyor
Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu karar doğrultusunda 05 Ekim 2020 Pazartesi gününden itibaren mesleki ve teknik eğitim okulları açılıyor.

Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de Covid-19 kontrolü kapsamında tedbirlerini alarak öğrencileri için sağlık kurallarına uygun ortamı hazırladı.

Konu ile ilgili Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci, “Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bağlı olan pansiyon binamızda öğrencilerimizin sağlıklı, güvenli ve konforlu bir şekilde kalabilmeleri için Covid-19 kontrolü kapsamında tedbirlerimizi aldık. Öğrencilerimizin kendilerini her açıdan güvende hissedebilecekleri sağlıklı bir ortam oluşturuldu. Bakanlığımızın zorunlu kıldığı okul temiz belgesi için istenilenler gerçekleştirilmiştir.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Celepçi “Pansiyon binamızda öğrencilerimizin kendilerini güvende hissedebilmeleri adına yeterli sayıda maske, hijyen antiseptiği, uyarıcı talimatnameler vb. gibi birçok malzemeyi tedarik ettik. Bununla birlikte ortamdaki virüs, bakteri, mantar ve kötü kokuların yok edilebilmesi için sterilizasyonun sağlanabilmesi adına Rosio ozon master cihazlarımız pansiyon binalarımızda temin ettik”
Okul ve Pansiyon kısmını hazır hale getiren, şartlarını oluşturan Okul müdürümüz Abdurrahman Elarslan’a ve pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcımız Âdem Baltutan’a teşekkür ediyorum” dedi. Haber.. Fatma Marmara

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL