Mengen Yaşam

Mengen Aşçılık Uygulama Oteli Yurt Gibi

Mengen Kaymakamlığı öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak üzere Aşçılar Turizm Otelcilik Lisesi Uygulama otelini öğrencilerin kullanımına hazır hale getirdi. Geçici süreyle yurt ve barınma imkanı bulamayan öğrenciler için Bolu Valiliği tarafından..

Mengen Aşçılık Uygulama Oteli Yurt Gibi

Mengen Kaymakamlığı öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak üzere Aşçılar Turizm Otelcilik Lisesi Uygulama otelini öğrencilerin kullanımına hazır hale getirdi.

Geçici süreyle yurt ve barınma imkanı bulamayan öğrenciler için Bolu Valiliği tarafından alınan ve yürütülen önlemler üzerine Mengen Kaymakamlığı Mengen İlçesi Aşçılık Lisesi uygulama otelini öğrencilere açtı.

Vali Ahmet Ümit başkanlığında gerçekleştirilen 2021-2022 Akademik Yılı Üniversite Güvenlik Tedbirleri Toplantısı’nda üniversite öğrencilerinin sağlık, güvenlik, barınma ve ulaşım gibi konularda ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik yürütülen ve planlanan çalışmalar kapsamında Mengen Kaymakamlığı da Aşçılar Turizm Otelcilik Lisesi Uygulama otelini de öğrencilerin kullanımına hazır hale getirdi.

Yurtlardan yararlanamayan öğrenciler için Aşçılık Lisesinin uygulama otelini hazır hale getiren yöneticiler; öğrencilerimizin yurt ve barınma konusunda geçici olarak yardımcı olduklarını açıkladılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL