Mengen

Mengen, Covit-19’a Karşı Her Cephede Faal

Mengen, Covit-19’a Karşı Her Cephede Görev Başında Mengen Belediye Başkan Vekili Gülhan Aysan Üçer heyeti ile birlikte Mengen İlçemizdeki kahvehane esnafı, market ve ofis ortamlarının koronavirüs denetimlerine katıldı. Mengen Belediye..

Mengen, Covit-19’a Karşı Her Cephede Faal

Mengen, Covit-19’a Karşı Her Cephede Görev Başında

Mengen Belediye Başkan Vekili Gülhan Aysan Üçer heyeti ile birlikte Mengen İlçemizdeki kahvehane esnafı, market ve ofis ortamlarının koronavirüs denetimlerine katıldı.

Mengen Belediye Başkan Vekili Gülhan Aysan Üçer beraberinde; Zabıta Müdürü Mustafa Çetin, Esnaf Odası Başkanı Burhan Eröz olmak üzere Covit-19 salgınına karşı tedbirler kapsamında ilçede denetim için kahvehane, market ve ofislere ziyaret gerçekleştirdiler.

Mengen Belediyesi Heyeti kahvehane, market ve ofislerde hijyen kurallarına uyup uyulmadığına dair gerekli kontrolleri yaparak Mengen esnafına Pandemi süreci ile ilgili yapılması gereken son güncel karar ve kuralları açıkladılar.

Mengen İlçemizde Mengen Kaymakamlığı ve bağlı kurumlarının yanı sıra Mengen Belediyesinin de rutin olarak Koronavirüs denetim ve kontrollerine çıkması vatandaşlar tarafından memnuniyetle takip ediliyor.

Bazı vatandaşlar; “Devletimize ve bağlı birimlerine ve sağlık çalışanlarımıza, yerel yöneticilerimize  teşekkür ediyoruz ve hep birlikte ve vatandaşlar olarak Covit-19’a karşı almış olduğumuz bu cephede en büyük üç silahımız olan maske, mesafe ve hijyen kurallarının kıymetini iyi bilmeliyiz” değerlendirmesinde bulundular.

Mengenli vatandaşların maske mesafe ve hijyen kuralları konusunda hassasiyet gösterdikleri ise gözlerden kaçmıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL