Mengen

Mengen Derneği Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Ak Parti Çankaya İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Birim Başkan Yardımcısı, Aynı zamanda Mengen Derneği Başkanı Mehmet Çalışır ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Bolu Ak Parti İl..

Mengen Derneği Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Ak Parti Çankaya İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Birim Başkan Yardımcısı,
Aynı zamanda Mengen Derneği Başkanı Mehmet Çalışır ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Bolu Ak Parti İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’i makamında ziyaret eden Mengen Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Heyeti, Başkan Güner’e Aşçı Elbisesi hediye ettikleri ziyarette, İl Başkanı Suat Güner’le sohbet gerçekleştirdiler.

Dernek Başkanı Mehmet Çalışır dernek hakkında bilgi ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. İl Başkanı Suat Güner Mengen Derneğinin yapmış oldukları ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu, yerelde kurulan bu nevi hizmet amaçlı derneklerin yerele katkılarından bahsederek üzerimize düşen her türlü göreve ve desteğe talibiz açıklamalarında bulundu.

Daha sonra İl Başkanından izin talep eden Mengen Derneği Heyeti ziyaretlerinin ardından İl Genel Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy’a misafir oldular.

Mengen Derneği Başkanı Mehmet Çalışır ve Yönetim Kurulu Üyeleri Veysel Çalışır, Gökhan Şahin, Levent Şahin, Ali İhsan Menemen ve Ramazan Seçgin AK Parti Bolu İl Başkanlığı İl Genel Sekreteri hemşerileri Mustafa Nuri Gürsoy’u da ziyaret ederek Mengen İlçesi hakkında sohbet ve fikir alışverişinde bulundular.

Mengen Dernek Başkanı Mehmet Çalışır; ziyaretinde dernek olarak amaçlarının “Ankara’daki ve Mengen’deki hemşerilerimizle iletişim kurarak Mengen’imize projeler üreterek gelişimine ve kalkınmasına faydalı olabilmek” diye konuştu.

Mehmet Çalışır; “Milli ve Manevi değerlerine sahip bir gençlikle beraber Mengen’imize ve Mengenli hemşerilerimize faydalı olabilmek üzere Ankara’daki gönüllü Mengenli bürokrat, iş adamı, esnaf, memur, emekli tüm hemşerilerimizle birlikte hareket etmek üzere kurulmuş toplum yararına çalışacak bir dernektir” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Bolu İl Genel Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy; Mehmet Çalışır ve heyetine; “Ziyaretiniz benim için çok kıymetli. Mengen Derneğimizin çalışmalarını yakından takip etmekle birlikte, başta Dernek Başkanı olarak siz Sayın Mehmet Çalışır’ı ve yönetim kurulu üyelerinizi yakından tanıyor ve yaptığınız çalışmaları takdirle takip ediyorum.”

Gürsoy; “Ak Parti Çankaya İlçe Başkanlığındaki Yerel Yönetimler Birim Başkanlığındaki siyasi göreviniz ve kurumsal çalışmalarınız ne kadar değerli ise; Mengen Derneğindeki faaliyetleriniz de Mengen İlçemiz için büyük katma değer yaratması bakımından da bir o kadar değerlidir. Bu manada her türlü çalışma faaliyet ve projelerinizde Mengen’imiz için yanınızda olduğumu belirtiyor, bu nazik ziyaretiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL