Yaşam

Mengen Derneğinden Canlı Yayın

Ak Parti Çankaya İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Birim Başkan Yardımcısı Mehmet Çalışır; Mengen Derneği ve kendi sosyal medya hesabından “5 Şubat Cuma günü Saat 21’de Canlı..

Mengen Derneğinden Canlı Yayın

Ak Parti Çankaya İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Birim Başkan Yardımcısı Mehmet Çalışır;
Mengen Derneği ve kendi sosyal medya hesabından “5 Şubat Cuma günü Saat 21’de Canlı Yayında Hemşehrimiz Prof.Dr. Ali Coşkun ile canlı yayında sizlerleyiz” paylaşımında bulundu.
https://www.facebook.com/events/454329078933006/
Covid-19 ve Aşılar hakkında yapılacak canlı yayınla ilgili olarak;
Mengen Derneği Yöneticisi Mehmet Çalışır “Ankara’daki ve Mengen’deki hemşerilerimizle birlikte tüm Türkiye’de Mengenli hemşerilerimizle iletişim kurma ve proje üretme ve Mengen’in gelişimine kalıkınmasına faydalı olmak amacıyla kurulan Mengen Derneği’nin Facebook hesabından canlı yayınlanacak olan sohbet programına bekliyoruz” dedi

Prof Dr Ali Coşkun kimdir.
16 Nisan 2014 Çarşamba 1963 yılında Bolu’da doğdu.
1985 yılında Gata Tıp Fakültesini bitirdi.
1988-1992 yılları arasında GATA’da Genel Cerrahi Uzmanlık eğitimi aldı.
2005-2006 yılları arasında Sağlık Bakanlığı’nda Afetlerde Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı, 2006 – 2012 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü.
Ocak 2012’ den itibaren de Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü olarak görev yapan Prof Dr Ali Coşkun, 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde AK Parti Bolu Milletvekili aday adayı oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL