Mengen

Mengen Gökçesu ve Pazarköy’de Eğitim Öğretim Başladı

Tüm yurtta olduğu gibi Mengen Gökçesu ve Pazarköy’de okullar bugün açıldı. Tüm yurtta olduğu gibi Mengen İlçemiz ile Gökçesu Beldemizde ve Pazarköy’de 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı resmen başladı. Mengen..

Mengen Gökçesu ve Pazarköy’de Eğitim Öğretim Başladı

Tüm yurtta olduğu gibi Mengen Gökçesu ve Pazarköy’de okullar bugün açıldı.
Tüm yurtta olduğu gibi Mengen İlçemiz ile Gökçesu Beldemizde ve Pazarköy’de 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı resmen başladı.

Mengen Gökçesu ve Pazarköy’de okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrenci ile öğretmenler ders başı yaptı.

MEB’in açıkladığı eğitim öğretim takvimine göre 11 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi 22 Ocak 2024 günü tamamlanmış olacak.

Birinci dönemde ilk ara tatil 13-17 Kasım tarihlerinde, yarıyıl tatili ise 22 Ocak-02 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

05 Şubat 2022 tarihinde başlayacak ikinci dönem eğitimi 14 Haziran 2024 Cuma günü sona erecek.

Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2023/2024 Eğitim Öğretim yılının açılış programını Gökçesu Şehit Aydın ÇETİN İlkokulunda gerçekleştirdi.
Yeni Öğretim Yılı ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepçi; “Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sınıflarına giren öğrenciler kitaplarını sıralarında hazır buldular. Allah devletimize, devlet yöneticilerimize güç kuvvet versin” ifadelerini kullandı.

Mengen Haber olarak, yeni öğretim yılında öğrenci öğretmen velilere başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL