Mengen Siyaset

Mengen için Tarihi Karara İmza Attılar

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı aynı zamanda Mengen Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Arif Oktay Cantürk 1980’li yıllardan bu yana atıl durumda duran kooperatif arsasında tarihi süreci başlattı. 1980’li yıllardan bu..

Mengen için Tarihi Karara İmza Attılar

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı aynı zamanda Mengen Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Arif Oktay Cantürk 1980’li yıllardan bu yana atıl durumda duran kooperatif arsasında tarihi süreci başlattı.

1980’li yıllardan bu yana değerlendirilme fırsatı bulunamayan, boş bekletilen kooperatif arsasına; Başkan Arif Oktay Cantürk Başkanlığında gerçekleşen olağan kongrede kooperatif üyelerin de onayı ile orta ölçekli fabrikalar için onay çıktı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mengen Sanayi Kooperatifi Başkanı Arif Oktay Cantürk şu açıklamalarda bulundu.

“14 yıldan bu yana başkanlığını yürütmüş bulunduğum Mengen Sanayi Sitesi kooperatifinin dün gerçekleştirmiş olduğumuz yıllık Olağan genel kurulunda Üyelerimiz ile birlikte tarihi bir karar almış bulunmaktayız.”

“Kooperatifimize ait Zonguldak yolu kenarında kullanılmayan boş durumdaki Arsamızın büyük fabrika parseli şeklinde parsellenerek üyelerimizin hissedar yapılmasına karar verildi.” dedi.

Başkan Cantürk; Mengen için bu tarihi kararın alınmasına vesile olarak ,benim talebim üzerine teknik destek sağlayan Bolulu harita mühendisi Konak harita sahibi Sayın Kazım Konak a ve bu kararın çıkması için şahsımı ve yönetimimi destekleyen tüm Esnaf ve Sanatkar üyelerimizi yürekten kutluyor, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İstihdam noktasında Mengen’e müjdeler veren Arif Oktay Cantürk; “Özellikle Gençlerimizin uzun yıllar iş istihdam alanı yetersiz olması nedeniyle göç veren ilçemize iş sahaları orta ölçekli fabrikalar yapılmasının önü açılmış oldu” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL