Mengen

Mengen İl Genel Meclis Üyesi Eyüp Beşli Olimpik Havuzda Açıklamalarda Bulundu

Mengen CHP Meclis üyesi Eyüp Beşli, Bolu İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erhan Beykoz ve Erdal Tombak, Karaçayır’da yapımına yeniden başlanan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu. Bolu’nun Karaçayır..

Mengen İl Genel Meclis Üyesi Eyüp Beşli Olimpik Havuzda Açıklamalarda Bulundu

Mengen CHP Meclis üyesi Eyüp Beşli, Bolu İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erhan Beykoz ve Erdal Tombak, Karaçayır’da yapımına yeniden başlanan Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu.

Bolu’nun Karaçayır Mahallesi’nde tam olimpik kapalı yüzme havuzunun yapımına kısa bir süre önce yeniden başlandı. Yüzme havuzu projesinin 500 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü tarafından yeniden ihaleye çıkması sağlanan olimpik yüzme havuz inşaat alanında bir araya gelen CHP İl Genel Meclisi üyeleri basına açıklamalarda bulundu.

TEŞEKKÜR
CHP İl Genel Meclis Üyesi Erhan Beykoz, “AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’a ve Fehmi Kürkçü’ye çok teşekkür ederiz. Buranın yeniden hayata geçirilmesini sağladılar. Yeniden ihaleye çıktı ve çalışmalarına başlandı.Şu an görüyoruz ki yeni firma burayı alarak 500 gün sonra teslimatını garanti ederek çalışmalara başladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ama öncelikle konuyu gündemden düşürmeyen Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine de teşekkür ediyorum.

İSMİ ATATÜRK OLSUN”
Beykoz; AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın Atatürk’e sahip çıkmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ve yapılan kapalı yüzme havuzuna Atatürk isminin verilmesi gerektiğini, ayrıca AK Parti İl Başkanını buradan kutluyorum. Bolu Kapalı Yüzme Havuzuna Atatürk ismi verilirse, Sayın İl başkanının samimiyetine daha fazla inanacağız” dedi. kaynak..BoluMeydan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL