Mengen

Mengen İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Şenkan Aykan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Görüştü

Mengen İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Şenkan Aykan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yüz yüze görüşerek kendisine bir dosya sundu. İl Genel Meclisi Üyesi Aykan; “İlçe Başkanımız..

Mengen İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Şenkan Aykan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Görüştü

Mengen İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Şenkan Aykan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yüz yüze görüşerek kendisine bir dosya sundu.

İl Genel Meclisi Üyesi Aykan; “İlçe Başkanımız ve Başkan Yardımcılarımızla birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yaptığımız görüşmede öncelikle doğalgaz meselesini konuştuk Kendilerine bir dosya ile doğalgaz hakkındaki haklı gerekçelerimizi sıraladık” dedi.

“Mengen İlçemize ve köylerimize yönelik olarak diğer isteklerimizi de anlatma fırsatı bulduk. Bununla ilgili Mengen Kaymakamlığı kanalı ile gönderdiğimiz resmi yazımızı kendilerine sunduk.”

İl Genel meclisi Hseyin Şenkan Aykan konuşmasını şöyle sürdürdü.
“İlçemizde 56 köy 186 bağlısı le toplam 242 yerleşim birminin ulaşımı toplam 560 kilometre yol ağımızın olduğunu,ilçemizin iklimsel nedenlerden ve hava şartlarından dolayı bozulduğunu söyledim. Ayrıca Yedigöller yolunun da mühim bir ulaşım yolu olduğunu ifade ettik.”

“Birlik olarak takvim yılı içinde köylerimizin alt ve üst yapı için harcamalar yapılmakta olduğundan mali yetersizliklerin söz konusu olduğunu söyledik.”

“Yol ağımızın iyileştirilmesi, yollarımızın standartlara uygun hale getirilebilmesi için ilçemize 500 ton bitüm hibe tahsis edilmesine ilişkin Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç’ın imzalı talebimizi hatırlatma fırsatı buldum” diye konuştu.

YORUMLAR (1)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL