Mengen Yaşam

Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğü İçin Cadde Sokak Mahalle Fark Etmiyor

Mengen Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü Mengen İlçesinde asayiş ve vatandaşın huzuru için denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cadde, sokak, mahalle demeden Mengen İlçesinin en ücra köşelerinde..

Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğü İçin Cadde Sokak Mahalle Fark Etmiyor

Mengen Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü Mengen İlçesinde asayiş ve vatandaşın huzuru için denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cadde, sokak, mahalle demeden Mengen İlçesinin en ücra köşelerinde emniyet ve asayiş amaçlı kontrollerine devam ediyor.

Mengen Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik ekipleri, vatandaşların ve öğrencilerin yoğun olarak bulundukları yerlerde emniyet ve asayişi sağlamak maksadıyla Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde kimlik sorgusu, ehliyet sorgusu ve öğrenci servislerine yönelik denetimde bulundular.

Mengen Kaymakamlığı resmi sitesinde paylaşılan görüntü ve çalışmalar büyük takdir ve beğeni alırken Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün’ün kurumları ile birlikte Mengen İlçesi için göstermiş olduğu çalışmalar da övgü ile takip ediliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL