Mengen

Mengen İlçe Müftülüğü ve Mengen Vefa Destek Grubuna Dur Durak Yok

Mengen İlçe Müftülüğü ihtiyaç sahiplerine 51 adet küçük baş kurbanı ihtiyaç sahiplerine kapı kapı dolaşarak dağıtıyor. Mengen Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca tespit edilen 100 haneye takriben (7-8 kg.)..

Mengen İlçe Müftülüğü ve Mengen Vefa Destek Grubuna Dur Durak Yok

Mengen İlçe Müftülüğü ihtiyaç sahiplerine 51 adet küçük baş kurbanı ihtiyaç sahiplerine kapı kapı dolaşarak dağıtıyor.

Mengen Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca tespit edilen 100 haneye takriben (7-8 kg.) kurban eti Vefa Sosyal Destek Grubu marifetiyle ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi aracılığı Mengen Müftülüğüne gönderilen 51 adet küçük baş kurban eti payları Mengen İlçe Müftülüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi aracılığı ile bağışcı Erkam Yıldırım tarafından Mengen İlçe Müftülüğüne ulaştırılan kurban etlerinin dağıtımı Mengen İlçe Kaymakamlığının sevk ve idaresinde Vefa Sosyal Destek Grubu dağıtımları gerçekleştirildi.

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç,zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde devletimizin her anlamda vatandaşlarımızın yanında olduğunu,sosyal yardımların devam edeceğini ve bu sıkıntılı günleri de birlik,beraberlik ve dayanışmayla kısa sürede atlatacağımızı ifade ederek; bağışçı Erkan Yıldırım ileTürk Diyanet Vakfı Genel Merkezine teşekkürlerini iletti. kaynak.. Mengen Kaymakamlığı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL