Köylerimiz Mengen Yaşam

Mengen İlçe Tarım Orman’dan Anlamlı Etkinlik

Mengen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi. Hayvanları Koruma Günü etkinliğine İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün’de iştirak etti. İlçe Kaymakamı Ergüm,etkinliğe katılan..

Mengen İlçe Tarım Orman’dan Anlamlı Etkinlik

Mengen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Hayvanları Koruma Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

Hayvanları Koruma Günü etkinliğine İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün’de iştirak etti. İlçe Kaymakamı Ergüm,etkinliğe katılan öğrencilere “Hayvanları Koruma Gönüllüsü” rozetlerini dağıttı.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında, etkinliğe katılan öğrenciler Rüya Çiftliğindeki hayvanlar için özel olarak hazırlanmış hayvan çiftliğini gezdiler.
Mengen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu etkinliğe ana sınıfı öğrencileri katıldı. Küçük yaşlarda hayvanları koruma bilinci ve alışkanlıklarının geliştirmesine yönelik projenin her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanıyor.

İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Mengen Anaokulu öğrencileri ile birlikte çiftlik hayvanlarını beslediler, oyunlar oynadılar.. Rüya çiftlik işletmesi tarafından ağırlanan katılımcılara yemek ikramı yapıldı.
Çocuklar çiftlikteki hayvanlar ile tanıştılar, yeni doğan kuzuları sevdiler.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Semih Tatlı, etkinliğe katılan çocuklara doğanın önemi ve canları korumanın, canlılara nasıl değer verilmesi gerektiğini anlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL