Mengen

Mengen İlçesi Sosyal Yaşamında Olduğu Gibi Maske ve Sosyal Mesafede de Bir Numara

Mengen İlçe halkı Cumartesi Pazarında Korona tedbirlerine uyarak tam not aldı. Bu hafta sonu Mengen pazarında, Mengen esnafı ve vatandaşların, Covit-19 salgınına ve bulaşma riskine karşı maske, sosyal mesafe ve..

Mengen İlçesi Sosyal Yaşamında Olduğu Gibi Maske ve Sosyal Mesafede de Bir Numara

Mengen İlçe halkı Cumartesi Pazarında Korona tedbirlerine uyarak tam not aldı.

Bu hafta sonu Mengen pazarında, Mengen esnafı ve vatandaşların, Covit-19 salgınına ve bulaşma riskine karşı maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle riayet ettikleri görüldü.

Gerek esnaflar, gerek Mengen’de yaşayanlar ve gerekse hafta sonu Mengen’e gelen gurbetçiler korona tedbirlerine azami dikkat gösterdiler.

Maske ve sosyal mesafenin yaşamın artık bir parçası olduğunu kabul eden bir vatandaş; “Maske ve sosyal mesafe artık olmazsa olmazımız. Başta kendim olmak üzere artık daha bilinçli hareket ettiğimizi düşünüyorum. Maskesiz yaşamanın imkansız olduğunu, sosyal mesafeye mutlaka dikkat etmemiz gerektiğini daha iyi anlıyorum” dedi.

Vatandaşların eczanelerde, ATM önlerinde, marketlerde sosyal mesafe kurallarına uyarken, Cumartesi Pazarında da hem sosyal mesafe kurallarına uydukları, hem de maskelerini kuralına uygun olarak burunlarına kadar çektikleri görüldü.

Ülkemizde ve dünyada Korona virüs nedeniyle çok sıkı tedbirler alınmasına rağmen, önüne geçilemeyen salgına karşı tek çarenin; maske sosyal mesafe ve hijyen kuralları olduğunu bilen bilinçli Mengen halkı her türlü övgüyü hak ediyor.

Mengen Haber olarak; öncelikle sağlık çalışanlarımıza, esnaflarımıza ve Mengen Halkına sonsuz teşekkürler ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL