Mengen

Mengen İyi Bir Sınav Veriyor

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç Mengen’i adım adım denetliyor. Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç’ın hiç ara vermeden ve sıkı bir şekilde yapmış olduğu korona denetimleri Mengen ilçemizde korunma ve virüsle mücadele konusunda..

Mengen İyi Bir Sınav Veriyor

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç Mengen’i adım adım denetliyor.

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç’ın hiç ara vermeden ve sıkı bir şekilde yapmış olduğu korona denetimleri Mengen ilçemizde korunma ve virüsle mücadele konusunda olumlu sonuçlar vermeye devam ediyor.

Kaymakam Büyükkılıç, koronavirüs denetimlerine bizzat katılarak heyeti ile birlikte alınacak tedbir ve önlemler hakkında değerlendirmelerde bulunuyor.

Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında tüm Türkiye genelinde gerçekleştirilen denetimler çerçevesinde İlçe Kaymakamı Betül Büyükkılıç büyük bir özveri ile alanda denetimlere katılarak hem vatandaşına moral, hem de personeline destek oluyor.

Covit-19 denetimlerine Büyükkılıç, görevli amirleri, personeli ve heyeti ile ticari taksi, şehir içi ve şehirlerarası toplu taşıma araçları, camiler, lokanta, restoran, kafe, kahvehane, kafeterya, çay bahçesi, internet kafe, berber/kuaför,bakkal, market gibi vatandaşlarımızın yoğun olduğu alanlarda yapılan denetimlerine bizzat eşlik ediyor.

Yapılan denetimler sırasında vatandaşlarımıza ve işletme sahiplerine; hem kişisel sağlığı, hem de toplum sağlığını hatırlatıyor ve Koronavirüsten korumak için Maske,Mesafe ve Hijyen kurallarının büyük önem ifade ettğini ekibi ile birlikte anlatıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL