Mengen

Mengen Jandarma 7/24

Mengen İlçemizde  7 Gün 7Konu 7 Denetim yapılacak İlçemizde ve Ülkemizde Korona Virüs Pandemisi İle Mücadelede Denetimler Sürüyor. 7 Gün 7 Konu 7 Denetim ile 7 gün boyunca 7 ayrı..

Mengen Jandarma 7/24

Mengen İlçemizde  7 Gün 7Konu 7 Denetim yapılacak

İlçemizde ve Ülkemizde Korona Virüs Pandemisi İle Mücadelede Denetimler Sürüyor.

7 Gün 7 Konu 7 Denetim ile 7 gün boyunca 7 ayrı konuda tüm il ve ilçelerde olduğu gibi Mengen İlçemizde de denetimlere devam edilecek.

Mengen İlçemizde bugün Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan her türlü toplu ulaşım aracı (okul servisleri dahil) ile gar/otogar gibi yerler denetlendi.

İçişleri Bakanlığının Genelgeleri esas alınarak, Mengen Kaymakamlığının sevk ve yönetiminde Mengen Jandarma Ekipleri Şehiriçi ve Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan her türlü ulaşım aracını durdurarak KoronaVirüs tedbirleri kapsamında denetimlerde bulundu.

Zonguldak yolunun Mengen girişinde seyahat eden araçları denetleyen Mengen Jandarma; toplu taşıma araçlarında oturma düzeni, sosyal mesafe, yolcularda hes ve ateş kontrolü, temizlik ve hijyen denetimlerini gerçekleştirdi.

Türkiye’de de koronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra salgının seyri ve olası riskler göz önünde bulundurularak hayatın her alanında uyulması gereken ek kuralların ve önlemlerin belirlendiği ve uygulamaya geçirildiği belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL