Mengen Yaşam

Mengen Jandarma Yaban ve Sokak Hayvanlarının Yanında

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün başkanlığında yapılan toplantı kararları gereği resmi ve özel kurumların kış şartları ile ilgili çalışmaları aralıksız devam ediyor. Mengen İlçe Jandarma Konutanlığı Jandarma ekipleri, Mengen Kaymakamı..

Mengen Jandarma Yaban ve Sokak Hayvanlarının Yanında

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün başkanlığında yapılan toplantı kararları gereği resmi ve özel kurumların kış şartları ile ilgili çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Mengen İlçe Jandarma Konutanlığı Jandarma ekipleri, Mengen Kaymakamı Ergün başkanlığında yapılan toplantı kararları ve talimatları doğrultusunda yaban hayvanlara yönelik doğaya yem bıraktı..

Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan ormanlık alanda yaşayan yaban hayvanlarının yoğun kar yağışı sebebiyle aç kalmasını önlemek amacıyla doğaya yem bıraktı.

Sokak hayvanlarının yoğun bulunduğu Mengen, Gökçesu ve Pazarköy’deki bölge ve noktalarına ise kuru mama bırakan Jandarma ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü birimleri vatandaşlardan ve Mengen Halkından övgü aldı.

Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği de, sokak hayvanları için belirli noktalara kuru mama bıraktı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL