Mengen

Büyükkılıç Mengen Haber’e Röportaj Verdi

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç’ı makamında ziyaret eden Emekli Eğitimci Yazar ve Gazeteci Mengen Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Nuri Gürsoy, izlenimlerini ve sohbet şeklinde geçen röportajını Mengen Haber’e paylaştı. Emekli..

Büyükkılıç Mengen Haber’e Röportaj Verdi

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç’ı makamında ziyaret eden Emekli Eğitimci Yazar ve Gazeteci Mengen Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Nuri Gürsoy, izlenimlerini ve sohbet şeklinde geçen röportajını Mengen Haber’e paylaştı.

Emekli Eğitimci Gazeteci Yazar Mustafa Nuri Gürsoy,
“Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç ile görüşmek için randevu talep etmiştim. Sağ olsunlar randevu talebimi kabul ettiler ve perşembe günü itibariyle kendileriyle görüşme fırsatım oldu”

“Kendilerine ilçemize hoş geldiniz diyebilme fırsatım olmamıştı; buna imkan buldum. Kendimi tanıttım, ilçemle ilgili, kendimle ilgili anılarımı paylaşma, düşüncelerimi aktarma vaktim oldu.”

Gürsoy şöyle devam etti;
“Mengen Kaymakamı Sayın Betül Büyükkılıç beni çok sıcak karşıladılar. Çok ilgili davrandılar. Doğrusu bu kadar yakınlık ve bu kadar candan samimi bir ağırlama beklemiyordum. Çok zariftiler, devlet adamlığının o kadife tarafını hissettim, bunun yanında devlet makamına yaraşır ciddiyeti, mevzulara yaklaşımı, ilçeye olan sevgi bağı, hizmet etme arzusu beni gerçekten etkiledi diyebilirim”

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç Mengen ilçemizde pandemi süreci ve ilçemize dair sorularım oldu.

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç;
“Mengen ilçemizde Pandemi ile ilgili denetimler noktasında çok iyi durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Bütün devlet kurumlarımız ve sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere 7/24 nöbetteyiz.”

“İlçe düzeyinde denetimlerimizi sürekli yapıyoruz. Gökçesu Pazarköy ve köyler dahil olmak üzere koordineli bir şekilde pandemi sürecine dair yoğun bir tempoda kontrollerimizi yapmaktayız. Fakat vatandaşlarımızın aile ziyaretlerini bir süre durdurması gerekiyor “

“Polis, Jandarma ekiplerimiz, Kaymakamlığımıza bağlı oluşturduğumuz Vefa Sosyal Destek Grubumuz, müftülüğümüz, milli eğitim müdürlüğümüz, tarım orman müdürlüğümüz ve tabii en başta sağlık çalışanlarımız büyük mesai harcıyorlar.”

Büyükkılıç; “Belediye Başkanlığımız da denetimlerini sürdürüyorlar. Mengen İlçesi olarak koronavirüs noktasında denetimler hususunda iyi durumda ve konumda olduğumuzu söylemek isterim” dedi.

Bu arada Mengen Kaymakamı “Başhekimimiz Ebru Öztürk başta olmak tüm sağlık çalışanlarımıza personelimize çok teşekkür ediyorum. Çok özverili çok uyumlu çalışıyorlar ve çok yoruluyorlar. Görüyorum müşahade ediyorume ve onlarla tüm sağlık çalışanlarımızla gurur duyuyorum” diye konuştu.

Kaymakam Büyükkılıç, Mengen Yedigöller yolu hakkında sormuş olduğum bir soruya ise;
“Yedigöller yolunun bize ait olan bölümünün büyük bir kısmını çözdüklerini, turizm açısından çok önemli olan Yedigöller yolunun geriye kalan kısmının en kısa zamanda bitirilmesi için gerekli çalışmaları ve girşimlerimizi başlattık. Köylerimizde yol su ve kanalisazyon alt yapısı konusunda iyi durumdayız. Bu konuda Mengen ilçe encümen üyesi arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaymakam Betül Büyükkılıç; Mengen Şehir statı ve kapalı spor salonu meselesini yayından takip ettiğini, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk’ün kendisini ziyaret ederek fikirlerini paylaştığını,yapılan ve yapılması gereken noktalarda İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdüründen bilgi aldıklarını koordineli bir çalışma içinde olduklarını ifade ettiler.

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç son olarak “Mengen’i çok seviyorum. Halkını ve vatandaşını seviyorum. Umarım onlar da bizleri hizmetlerimizi severler. Burada görev yaptığım sürece güzel hizmetler yapmayı arzu ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Mengen Haber olarak Mengen Kaymakamımız Betül Büyükkılıç’a teşekkür ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL