Mengen

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç Pandemi Denetimlerine Bizzat Katılıyor

Mengen İlçesi Genelinde “Sağlık İçin Hepimiz İçin” Sloganı Pandemi Denetimleri Devam Ediyor. Mengen Kaynakamı Betül Büyükkılıç’ın da bizzat katıldığı denetimler; Emniyet Müdürlüğü, Jandarma, Tarım Orman ve Sağlık birimleri tarafından hassasiyetle..

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç Pandemi Denetimlerine Bizzat Katılıyor

Mengen İlçesi Genelinde “Sağlık İçin Hepimiz İçin” Sloganı Pandemi Denetimleri Devam Ediyor.

Mengen Kaynakamı Betül Büyükkılıç’ın da bizzat katıldığı denetimler; Emniyet Müdürlüğü, Jandarma, Tarım Orman ve Sağlık birimleri tarafından hassasiyetle yürütülüyor.

Mengen ilçemizde bulunan kahvehane, restaurant, bakkal, market, toplu taşıma, ticari taksi ve cafelerde “Sağlık İçin Hepimiz İçin” denetimleri, Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç’ın iştirak, sevk ve kontrollerinde sürdürülüyor.

Denetimler esnasında vatandaşlar ve işletme sahipleri ile sohbet eden, yüzyüze görüşen Kaymakam Büyükkılıç, Pandemi süreci ile ilgili olarak maske, mesafe ve hijyen hakkındaki son bilgileri vatandaşlarla paylaşma fırsatı buluyor.

Mengen’de yaşayan vatandaşlar, denetimler ile ilgili olarak Mengen Haber’e yapmış oldukları açıklamalarında;
Bu denetimlerin sıklıkla yapılmasından duydukları memnuniyetlerini ifade ederlerken,
Kaymakam Betül Büyükkılıç’ın devletin bağlı birimleri ile birlikte alana çıkmış olmasından dolayı hem güven duyduklarını, hem moral bulduklarını hem de devleti temsil eden en üst kurum amirinin işletmelerde incelemelerde bizzat bulunuyor olmasını takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL