Mengen Yaşam

Mengen Kaymakamı Ergün Öğrenci ve Velilere Başarılar Diledi

Eğitim hayatına yeni başlayan öğrenci ve veliler Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün’ü ziyaret ettiler. Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün eğitim öğretim hayatına yeni başlayacak öğrencilerle makamında sohbet ederek, kendilerine dergi,..

Mengen Kaymakamı Ergün Öğrenci ve Velilere Başarılar Diledi

Eğitim hayatına yeni başlayan öğrenci ve veliler Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün’ü ziyaret ettiler.

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün eğitim öğretim hayatına yeni başlayacak öğrencilerle makamında sohbet ederek, kendilerine dergi, kitap ve kırtasiye malzemesi verdi.

Öğrenci velileri ile de sohbet imkanı bulan Kaymakam Ergün, yeni eğitim öğretim yılında öğrenci velilerine başarılı bir eğitim öğretim yılı dileğinde bulundu.

Velilerden istek ve önerileri not eden Mengen Kaymakamı Ekrem Enbder Ergün Mengen İlçemiz öğretmenlerimizle, yöneticilerimizle, okul ve ekipmanlarımızla eğitim ve öğretim yılına hazır durumdayız.

Yeni eğitim öğretim yılında sevgili öğrencilerimizi okullarımıza bekliyor onalara ve velilerimize hayırlı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz dedi.

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün ziyarete gelen öğrencilere eğitim hayatında başarılar dileyerek kitap hediye ederek öğrencilerle hatıra fotoğrafı verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL