Mengen Yaşam

Mengen Kaymakamı Ergün Yayalara Öncelik Hayata Saygı Dedi

Mengen İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, ilçesinde farkındalık yaratmaya devam ediyor. Mengen Kaymakamı Ergün Yayalara Öncelik Hayata Saygı Dedi Çalışkanlığı ve toplum ile barışık olması nedeniyle ilçe halkı tarafından sevilen..

Mengen Kaymakamı Ergün Yayalara Öncelik Hayata Saygı Dedi

Mengen İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, ilçesinde farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Mengen Kaymakamı Ergün Yayalara Öncelik Hayata Saygı Dedi

Çalışkanlığı ve toplum ile barışık olması nedeniyle ilçe halkı tarafından sevilen ve sayılan Mengen İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün Bakanlığı tarafından projeyi ilçesinde de uygulama koydu.

İçişleri Bakanlığı tarafından projelendirilen trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını arttırmak amacıyla “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla gerçekleştirilen farkındalık kampanyası Mengen’de de başlattı.

Trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarının 2030’a kadar yüzde 50 oranında azaltılması hedeflenen projeye Mengen İlçesinde bulunan okullar ve öğrencileri büyük destek verdi.

Kampanya kapsamında Mengen Kaymakamı ilçe protokolü ve öğrencilerle birlikte Cumhuriyet İlkögretim Okulu ve Atatürk Ortaokulu önündeki ışıksız yaya geçitlerini sarı renge boyadı.

İlçe Kaymakamı Ergün, yayaların trafikteki öneminden bahsederek, kurallara uymanın önemini çocuklara anlattı ve projenin uygulanması için büyük destek olacaklarını açıkladı..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL