Mengen

Mengen Kaymakamı Ergün’den Teşekkür Plaketi

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Yabancı Dil Laboratuvarı kurulması ve açılması sürecine katkıları bulunan Delphin Grup/Cömertoğlu Otelcilik ve Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Koordinatörü..

Mengen Kaymakamı Ergün’den Teşekkür Plaketi

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Yabancı Dil Laboratuvarı kurulması ve açılması sürecine katkıları bulunan Delphin Grup/Cömertoğlu Otelcilik ve Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Koordinatörü Mehmet Tezcan ile Alanya Delphin Mutfak Koordinatörü Tevfik Alparslan’ı makamında kabul etti.

Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Yabancı Dil Laboratuvarı kurulması ve açılması sürecine katkıları bulunan Delphin Grup/Cömertoğlu Otelcilik ve Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Koordinatörü Mehmet Tezcan ile Alanya Delphin Mutfak Koordinatörü Tevfik Alparslan’a yapmış oldukları katkıları nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.

Mengen Kaymakamı Ergün; Tezcan ve Alparslan’a “yapmış olduğunuz bu kıymetli katkının dil labarutavarının aşçılık eğitimi alan gençlere büyük katkı sağlayacaktır. Bu projenin okulumuza ve gençlerimize hayırlı olmasını eğitime katkı vermesini temenni ediyor, sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL