Mengen

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız Daha İlk Günden Kalplere Girmeyi Başardı

Mengen Kaymakam Fatih Yıldız hız sınırlarını zorluyor. 19 Eylül’de Mengen Kaymakamı olarak göreve başlayan Fatih Yıldız, ayağının tozuyla esnaf ziyaretlerine başladı. İlköğretim Haftası nedeniyle Gökçesu Beldesi Şehit Aydın Çetin İlköğretim..

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız Daha İlk Günden Kalplere Girmeyi Başardı

Mengen Kaymakam Fatih Yıldız hız sınırlarını zorluyor.

19 Eylül’de Mengen Kaymakamı olarak göreve başlayan Fatih Yıldız, ayağının tozuyla esnaf ziyaretlerine başladı.

İlköğretim Haftası nedeniyle Gökçesu Beldesi Şehit Aydın Çetin İlköğretim Okulunda düzenlenen İlköğretim Haftası programına katılan Kaymakam Yıldız,  şehit ailelerini ziyaret ederek, şehit mezarlarında dua etti.

Genç Kaymakam Fatih Yıldız, göreve başladığı günün akabinde Mengen Esnafını da ziyaret ederek hayırlı iş temennilerinde bulunması ilçede sıcak bir havanın esmesine sebep olduğu gözlendi.

Mengen İlçesi ile ilgili ilk izlenimlerini Mengen Esnafı ile tanışarak alan Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız, geldiği ilk günde vatandaşların takdirini toplamayı başardı.

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız’ın, Mengen Esnafıyla tanışma muradıyla iş yerlerini ziyaret etmesinden vatandaşların övgü ile bahsettikleri görüldü.

Mengen Kaymakamlığı sosyal medya hesabından “Sn. Kaymakamımız Fatih YILDIZ ilçemiz Gökçesu Beldesinde ve Dereköy’de bulunan Şehit Ailelerimizi ve mezarlarını ziyaret ettiler. Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileriz. Ruhları şâd mekanları cennet olsun” paylaşımında bulunarak ziyaret fotoğraflarını paylaştılar.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL