Mengen

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız Görevine Başladı

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız görevine başladı. Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün’ün Kahramanmaraş Vali Yardımcılığına atanmasının ardından Mengen Kaymakamlığına Fatih Yıldız atandı. Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesine göre Fatih Yıldız Mengen..

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız Görevine Başladı

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız görevine başladı.
Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün’ün Kahramanmaraş Vali Yardımcılığına atanmasının ardından Mengen Kaymakamlığına Fatih Yıldız atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesine göre Fatih Yıldız Mengen İlçemizin yeni Kaymakamı oldu.
Kahramanmaraş iline Vali yardımcılığına atanan Ekrem Ender Ergün Mengen’de görev süresini tamamlayarak ilçemizden ayrılmıştı.

Mengen Kaymakamlığı resmi sitesinden Kaymakam Fatih Yıldız hakkında şu paylaşımda bulunuldu.
4 Ekim 1996 tarihinde İstanbul’da doğan Kaymakam Fatih Yıldız, ilk ve orta öğretimini İstanbul’da tamamlamıştır. Daha sonra 2019 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Kaymakam Yıldız İstanbul Barosunda kısa bir süre avukatlık stajını yaptıktan sonra 2020 yılında Sakarya Valiliği Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etmiştir.
​Aynı yıl sırasıyla Sinop ve Sivas illerinde mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajlarını tamamlayan Kaymakam Yıldız, Kastamonu/Tosya ve Çanakkale/Ezine ilçelerinde Kaymakam refikliği görevlerini tamamlamıştır. Daha sonra Balıkesir/Manyas ve Sivas/Gölova ilçelerinde bir yıl süreyle vekâleten Kaymakamlık görevlerini yerine getirmiştir.
​2022 yılında Ankara Üniversitesi TÖMER Dil Kursunda 5 ay süreyle Arapça dil eğitimi almış ve aynı yıl 8 ay süreyle dil eğitimi ve bilgi görgü artırımı maksadıyla Katar’ın başkenti Doha’ya görevlendirilmiş ve orada Katar Üniversitesinde eğitim almıştır.
​Ardından ülkemizde yaşanan 6 Şubat 2023 ve devamı tarihli depremlerle ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışında bir takım görevler üstlenen Kaymakam Yıldız, yurtiçinde üç ay süreyle Hatay ili Samandağ ilçesinde koordinatör Kaymakam olarak görev yapmıştır.
​19.09.2023 tarihinde Mengen Kaymakamı olarak göreve başlamıştır.Evli olup İngilizce ve Arapça bilmektedir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL