Mengen

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız Öğretmen Gibi

MENGEN KAYMAKAMI YILDIZ ÖĞRETMEN GİBİ Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız ziyaretlerine durmadan dinlenmeden aralıksız şekilde devam ediyor. Geldiğinden bu yana  Mengen halkı ile iç içe olan Kaymakam Yıldız Mengen ilçesinde ayak..

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız Öğretmen Gibi

MENGEN KAYMAKAMI YILDIZ ÖĞRETMEN GİBİ

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız ziyaretlerine durmadan dinlenmeden aralıksız şekilde devam ediyor.

Geldiğinden bu yana  Mengen halkı ile iç içe olan Kaymakam Yıldız Mengen ilçesinde ayak basmadık yer ziyaret etmedik esnaf bırakmamıştı.

Kaymakam Yıldız’ın bu seferki ziyaret durağı ise Mengen Cumhuriyet İlkokulu oldu.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencilerinin derslerine giren Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız öğrencilere tam bir öğretmen tavrıyla yaklaşarak, Mengen’de yaşayan, çalışan vatandaşa vermiş olduğu sıcaklığı, öğrencilere de hissettirdi.

Sorduğu sorularla ve yaptığı sohbetle kısa sürede öğrencilerle kaynaşan Mengen Kaymakamını minik öğrenciler bırakmak istemedi.

Kaymakam Yıldız’ın sorularına iştahla parmak kaldıran çocukların öğrenme heveslerini Kaymakam Yıldız ile birlikte üst seviyeye taşıdıkları görüldü.

Kaymakam Yıldız, kendisine refakat eden Mengen MEM Salih Celepçi ile Okul Müdürü Savaş Yılmaz’a teşekkür etti.

Yeni eğitim öğretim yılında öğretmenlere, öğrencilere başarılar dileyen Yıldız daha sonra diğer programları için okuldan ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL