Mengen Yaşam

Mengen Kaymakamı ve Öğretmenler Doğaya Yem Bıraktılar

Mengen Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün ve İlçe öğretmenleri tarafından yaban hayvanlarının geçiş güzergahlarına yiyecek bırakıldı. Etkinliğe iştirak eden Milli..

Mengen Kaymakamı ve Öğretmenler Doğaya Yem Bıraktılar

Mengen Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün ve İlçe öğretmenleri tarafından yaban hayvanlarının geçiş güzergahlarına yiyecek bırakıldı.

Etkinliğe iştirak eden Milli Eğitim Camiasına ve etkinliğe destek olan Mengen Orman İşletmesine teşekkür eden Kaymakam Ekrem Ender Ergün; “bu kış şartlarında yaban hayvanlarını düşünen tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Bolu’nun Mengen ilçesinde görev yapan öğretmenler yaban hayvanları için doğaya saman, ekmek ve buğday bıraktı.

İlçe merkezine yakın bölgelerde Mengen Orman İşletmesi tarafından tespit edilen yaban hayvanlarının geçiş güzergahlarına yiyecek bırakılmasının hayvanların zor koşullarını bir nebze kolaylaştırmak amacıyla yapıldığı açıklandı.

Öğretmenler tarafından düzenlenen etkinliğe Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci ve daire amirleri katıldı. Kaymakam Ekrem Ender Ergün, Mengen’de etkinliği düzenleyen öğretmenlere teşekkür etti. Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci, “Öğretmenlerimizi bu etkinlikten dolayı tebrik ediyorum, biz de yanlarındayız.” dedi.

#mengen #mengenkaymakamlığı #bolu #boluvaliliği #içişleribakanlığı #jandarma #jandarmagenelkomutanlığı #meb #millieğitimbakanlığı #orman #ormangenelmüdürlüğü #tarımhayvancılık #millipark #milliparklar #hayvan #yabanhayatı #doğa #hayvanlarısevin #kış

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL