Mengen Yaşam

Mengen Kızılay’ına Kan Verdi

Mengen Belediye Başkanlığı Resmi İnternet ve Sosyal Medya hesaplarından Mengenli vatandaşları kan vermeye davet etti. Mengen Belediyesinden de anons edilen duyuruda Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, “Kan vermek isteyen vatandaşlarımızı..

Mengen Kızılay’ına Kan Verdi

Mengen Belediye Başkanlığı Resmi İnternet ve Sosyal Medya hesaplarından Mengenli vatandaşları kan vermeye davet etti.

Mengen Belediyesinden de anons edilen duyuruda Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, “Kan vermek isteyen vatandaşlarımızı bugün saat:10.30 ile 17.30’a saatleri arasında Belediye pasajında Kızılay Kan Alma Birimine bekliyoruz” dedi.

Bolu Belediye Başkanlığı sosyal medya hesabından ayrıca şu açıklamalara yer verdi.

“Cumhuriyet Halk Partisi Mengen Gençlik Kolları’nın talebi ile Bolu Kızılay Kan Alma Birimi bugün 10.30-17.30 saatleri arasında kan bağışı almak üzere İlçemize geldi. Belediye Pasajında hizmet veren kan alma birimine Belediye Başkanımız, Personelimiz, Gençlerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla devam etmektedir. Kan vermek isteyen vatandaşlarımızı bugün saat:17.30’a kadar Belediye pasajında Kızılay Kan Alma Birimine bekleriz. Belediye Başkanımız kan veren vatandaşlarımıza ve Kızılay Kan Alma Birimi Personeline teşekkür etti.” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL