Mengen Yaşam

Mengen Pazarköy’de Şifalı Köknar Kozalağı Çayı Yok Satıyor

Eski Mengen diye tanımlanan Pazarköy’de inanılmaz bir çay keyfi sizleri bekliyor. Mengen İlçesinin eski Beldesi olan Pazarköy’e gelenler, Recai Ustanın ellerinden çıkan Köknar Kozalağı çayını paylaşamıyor. Mengen’in en eski ve..

Mengen Pazarköy’de Şifalı Köknar Kozalağı Çayı Yok Satıyor

Eski Mengen diye tanımlanan Pazarköy’de inanılmaz bir çay keyfi sizleri bekliyor.
Mengen İlçesinin eski Beldesi olan Pazarköy’e gelenler, Recai Ustanın ellerinden çıkan Köknar Kozalağı çayını paylaşamıyor.
Mengen’in en eski ve tarihi otelin altındaki kahvehaneyi restore ederek, Usta Kafe’yi işletmeye açan Recai Saygı kendi elleriyle yaptığı Köknar Kozalağı çayı ile adeta şifa dağıtıyor.
Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini ifade eden Racai Saygı; “Soyadım gibi saygı duyulan bir mekan oluşturmak için kolları sıvadım ve güzel bir mekan ortaya çıkardık. Destek olan komşularımıza, Pazarköy eşrafına ve müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Recai Saygı;
“Pazarköyümüze yakışanı yapmaya, müşterilerimizin damak tadına ulaşmaya çalışıyoruz.
Köknar Kozalağı çayı uzun zamandan bu yana düşündüğüm bir proje idi. Nihayet hayata geçirdim ve ilk defa Pazarköy’de kafemde bu tadı müşterilerimizle buluşturmanın keyfini ve güzel dilek ve temennilerdeki geri dönüşlerin mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL