Mengen

Mengen Şehir Stadı ve Kapalı Spor Salonu İçin İlk Start Verildi

Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Şerafettin Çilkara Mengen Stadı ve Kapalı Salonunda İncelemelerde Bulundu. Mengen Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk’ün ısrarla üzerinde durduğu stat ve kapalı spor salonu..

Mengen Şehir Stadı ve Kapalı Spor Salonu İçin İlk Start Verildi

Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Şerafettin Çilkara Mengen Stadı ve Kapalı Salonunda İncelemelerde Bulundu.

Mengen Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk’ün ısrarla üzerinde durduğu stat ve kapalı spor salonu konusu için İl Spor Müdürü Çilkara Mengen ilçemize gelerek beraberindeki ekiple birlikte incelemelerde bulundu.

Mengen Şehir Stadı ile kapalı spor salonu ve çevresinde incelemelerde bulunan, notlar alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çilkara ve heyeti “Mengen için ne gerekiyorsa bugün tespit ettiğimiz konular üzerinden derhal bir çalışma başlatacağız” dedi.

Uzun yıllar atıl ve kullanılmaz halde duran ve gerek çim sahanın kullanılamaz durumu, gerekse kapalı spor salonunun kapalı olmasını, spor faaliyetlerine açık olmamasını kabullenmediğini belirten Ak Parti İlçe Başkanı Cantürk, “inşallah gerek stat ve gerekse çim sahamız eski ve güzel haline çalışır durumuna getireceğiz” dedi.

Salon ve Stat ile ilgili inceleme ve tespitler sırasında; Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk’e Yürütme Kurulu Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve sporsever vatandaşlar eşlik eşlik etti.

Geçtiğimiz günlerde, Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığı olağan kongre sonrası Başkan Arif Oktay Cantürk ve teşkilatı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez İle bir araya gelmiş, kendilerine bir dosya sunmuşlardı.

Aynı gün Mengen Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk Başkanlığındaki heyet İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol’u ve Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Şerafettin Çilkara’yı ile Mengen İlçesi ile ilgili olarak Bolu’da ziyaret etmişlerdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL