Mengen Yaşam

Mengen’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Mengen İlçesinde Camiler ve Din görevlileri Haftası kutlandı. “Camiler ve Din görevlileri Haftası” münasebetiyle Mengen İlçesine bağlı Konak Köyü Köy Konağında kapsamlı bir merasim düzenlendi. Mengen İlçe Kaymakamı Ekrem Ender..

Mengen’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı

Mengen İlçesinde Camiler ve Din görevlileri Haftası kutlandı.

“Camiler ve Din görevlileri Haftası” münasebetiyle Mengen İlçesine bağlı Konak Köyü Köy Konağında kapsamlı bir merasim düzenlendi.

Mengen İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün’ün katılımları ile gerçekleşen Camiler ve Din görevlileri Haftası organizasyonuna, İlçe kurum amirleri, Müftülük görevlileri, personeli ve emekli din görevlilerinin katılımları etkinlik gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamı Ergün etkinlikte yaptığı konuşmada; “Bu ulvi görevin sadece bir haftaya hapsedilmemesi gerektiğini, insanın doğumu ile başlayıp ölümü ile son bulan hayatın her safhasında dinin ve din görevlisinin büyük önem arzettiğini belirterek,bütün bir yıla şamil kılınacak kadar kıymete haizdir” dedi.

Ergün “Din görevlilerimize sağlık,huzur ve afiyet temennileri,ebediyete intikal etmiş din görevlilerimize de rahmet diliyorum” diyerek emekli din görevlilerine hediyelerini takdim etti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftasında ev sahipliğini üstlenen Mengen Müftüsü Mehmet Özcan başta Mengen Kaymakamı olmak üzere katılım sağlayan kurum amirlerine ve müftülük çalışanlarına, din görevlilerine, din gönüllüsü meslektaşlarına ve emekli din görevlilerine teşekkür etti.

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, en yaşlı emekli din görevlisi Raif Güler’e ve İmam Hatip Lisesi Emekli Müdürü Ali Yüce’ye ve diğer emekli din görevlilerine “MENGEN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 2022” yazılı duvar saatleri hediye etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL