Mengen Yaşam

Mengen’de CoronaVac’ın İlk Etabı Geçildi

Küresel Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında CoronaVac aşısı, dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Koronavirüs ve Toplum Bilim Kurulu üyelerinin ardından, bugün de sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı. Bu kapsamda Bolu’da sağlık..

Mengen’de CoronaVac’ın İlk Etabı Geçildi

Küresel Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında CoronaVac aşısı, dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Koronavirüs ve Toplum Bilim Kurulu üyelerinin ardından, bugün de sağlık çalışanlarına yapılmaya başlandı.

Bu kapsamda Bolu’da sağlık birimlerine dağıtımı gerçekleştirilen aşının, bugün itibariyle sağlık çalışanlarına vurulmasına başlandı.

Mengen Dr. Mustafa Körpeoğlu İlçe Devlet Hastanesi aşı uygulama merkezinde ilk aşılama, Başhekim Ebru Öztürk başta olmak üzere, hastane yönetimi, doktor ve hemşire ve personele uygulandı.Başhekim Ebru Öztürk sosyal medya hesabından iyi dileklerini ve aşı sürecini şu cümleleri ile ifade etti; “Çok şükür arkadaşlarımızla biz de Covid aşımızı olduk. Herkese şifa olsun inşallah. Gelecek güzel günlere”

Bolu Merkezinde ise ilk aşı uygulaması Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol’a yapıldı. İl Sağlık Müdürü Demirkol’un ardından İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri de aşılarını yaptırdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL