Mengen

Mengen’de Korona Kırmızısı Solmaya Başladı

1 Aralık’ta arttırılan kısıtlamalar ve beraberinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması olumlu etkisini göstermeye başladı. Son bir haftada Bolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nin polikliniklerine başvuran hasta sayısında düşüş olduğu öğrenildi. Yetkililer..

Mengen’de Korona Kırmızısı Solmaya Başladı

1 Aralık’ta arttırılan kısıtlamalar ve beraberinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması olumlu etkisini göstermeye başladı.

Son bir haftada Bolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nin polikliniklerine başvuran hasta sayısında düşüş olduğu öğrenildi.

Yetkililer covit servislerinin ve yoğun bakımların boşalabilmesi için maske-mesafe-temizlik önlemlerinin hassasiyetle devam etmesi gerektiğini bildirdi.

Türkiye’yi Bolu’yu ve Mengen’i 11 Mart’tan sonra etkisi altına alan ve sonbaharda ikinci kez pik yapan yeni tip Covit-19 hala insanlığı tehdit etmeye devam ediyor.

Koronaya karşı alınan tedbirler ve kısıtlamalar 1 Aralık’ta devlet tarafından arttırılırken, hafta içi akşam saat 21.00 ilâ sabah saat 05.00 arasındaki kısıtlama hafta sonları 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması olarak uygulanmaya başlandı.

HASTANEYE BAŞVURAN HASTA SAYISI YARIDAN FAZLA AZALDI

Kısıtlamaların arttırılmasının ardından son bir haftada hastane polikliniklerine başvuran hasta sayısındaki düşüş olduğu kaydedildi. Daha önce randevu ile poliklinik servislerine başvuran hasta sayısının yarıdan fazlasında düşüş olduğu ifade ediliyor.

KORONA KIRMIZISI SOLMAYA BAŞLADI

Öte yandan Mengen’nin korona durumunu gösteren Hayat Eve Sığar uygulamasındaki haritada da virüsün aktifliğini gösteren kırmızı rengin solmaya başlaması umut verici olarak algılandı.
Haritada korona kırmızısının az da olsa küçülmeye başlaması ve çevresindeki yeşil rengin artması koronaya karşı uygulanan tedbirlerin olumlu etkisi olarak ifade ediliyor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL