Yaşam

Mengen’de Son Hava Durumu Açıklandı

Mengen İlçemizde Çarşamba günü başlayacak olan yağmurun ardından, perşembe günü sis ve Cuma gününden itibaren karla karşık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Meteorolojiden edinilen bilgiye göre, mevsim normallerinin üzerinde seyreden..

Mengen’de Son Hava Durumu Açıklandı

Mengen İlçemizde Çarşamba günü başlayacak olan yağmurun ardından, perşembe günü sis ve Cuma gününden itibaren karla karşık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Meteorolojiden edinilen bilgiye göre, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta ortasından itibaren düşmeye başlayacak. Sıcaklıkların 9-15 derece arasında değişirken rüzgar yağmur ve sisin ardından karla karışık yağmur bekleniyor.

Yetkililerinden alınan bilgiye göre, çarşamba günü yağmurun etkili olacağı il genelinde cuma günü yağmurun yerini kar yağışı alacak. Özellikle hafta sonu etkili olması beklenen kar yağışıyla birlikte hava sıcaklıkları sıfırın altında eksi 2 derecelere kadar inmesi bekleniyor.

Mengen ilçemizde hafta sonu en düşük sıcaklık -6 -8 civarlarına inerken hafta sonu enyüksek sıcaklığın 0 derece civarlarında olması bekleniyor.

Rüzgar hafta arasında hızı 13-15 olması beklenirken, hafta sonu kar yağışı ile birlikte bu hızın 8-9 km. ye inmesi bekleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL