Mengen Yaşam

Mengen’e İki Ödül Birden

e Twinning projelerinin Kalite Etiketi töreni, Milli Eğitim Bakanlığı Ulusal Destek Servisinden eTwinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, İçerik ve Eğitim Sorumlusu Ertan Kocabaş, Finansal Koordinatör Faruk Gümüş, Mengen İlçe..

Mengen’e İki Ödül Birden

e Twinning projelerinin Kalite Etiketi töreni, Milli Eğitim Bakanlığı Ulusal Destek Servisinden eTwinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, İçerik ve Eğitim Sorumlusu Ertan Kocabaş, Finansal Koordinatör Faruk Gümüş, Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepçi, Şube Müdürü Mustafa Ünlü ve İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı’nın katılımıyla yapıldı.

Törende konuşma yapan eTwinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, Bolu’da eTwinning çalışmalarının oldukça fazla olduğunu ve Bolu ilinin birçok kaliteli projeye ev sahipliği yaptığını belirtti.

Yapılan başarılı çalışmaların eTwinning ile ilgilenen öğretmenlere örnek olduğunu ve ileriki dönemde ilimizden daha fazla kalite etiketi alan proje çıkmasını temenni ettiklerini belirtti.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünce gerçekleştirilen ödül töreninde Mengen İlçemizden iki okul ‘’Avrupa Kalite Etiketi ve e-Twinning Okulu”ünvanı ödülü aldı.
Cumhuriyet İlkokulu ve Gökçesu Şehit Aydın Çetin ilkokulu e twinning okul kalite ödülüne layık görüldü.

Konu ile ilgili açıklama yapan Cumhuriyet ilkokulu Müdürü Bahire Güngör; “Çalışan ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme,e-güvenlik uygulamaları,çalışanların mesleki gelişimlerini teşvik ve bilişim teknolojilerini kullanma,yabancı dil becerisini artırma amaçlı projelerde öncülük eden Eda Akdaş öğretmenimiz ile İl Koordinatörü ve İngilizce öğretmenimiz Özlem Akgün’e,çalışmalarımızda daima destek olan ve ödül töreninde yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salih Celepci’ye proje çalışmalarını devam ettiren Mengen Cumhuriyet İlkokulu öğretmenlerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü ödül töreni fotoğraflarını paylaştığı sosyal medya hesabından ödül alan okul, öğretmen ve yöneticileri kutlayarak “hiç bir başarı tesadüfi değildir” mesajını paylaştı.

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

eTwinning’in en önemli unsurlarından biri; öğretmenler, öğrenciler, okullar, ebeveynler ve yerel yetkililer arasındaki işbirliğidir. eTwinning’te, öğretmenler birlikte çalışır ve öğrencileri için aktiviteler düzenlenler. Aktif bir roller vardır, etkileşimde bulunurlar, araştırma yaparlar, karar alırlar, birbirlerine saygı duyarlar ve 21. yüzyıl becerilerini öğrenirler. eTwinning projeleri, ekibin her bir üyesinin katkılarını içeriyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL