Mengen

Mengen’in Çöpü Bolu’ya

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 3 ilçenin çöplerinin Bolu’ya geleceğini belirtti. Konu İle ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, BEKAP ortak sahasının tamamlanıncaya kadar Gerede, Mengen ve Yeniçağa’nın çöplerinin Bolu’ya..

Mengen’in Çöpü Bolu’ya

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 3 ilçenin çöplerinin Bolu’ya geleceğini belirtti.

Konu İle ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, BEKAP ortak sahasının tamamlanıncaya kadar Gerede, Mengen ve Yeniçağa’nın çöplerinin Bolu’ya geleceğini belirtti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, BEKAP ortak sahanın tamamlanıncaya kadar bir yıl süre ile üç ilçenin çöplerinin Bolu’ya geleceğini açıkladı.

Üç ilçenin de hukuken çöp dökmemesi gereken yere çöp döktüğünü ve bu yüzden ilçenin çöplerinin BEKAP sahasının tamamen faaliyete geçinceye kadar Bolu’ya geleceğini belirtti.

Üç İlçenin de tonaj olarak kendilerini zorlamayacağını belirten Özcan, “Sorunlu olan bazı ilçelerimiz var. Gerede, Yeniçağa ve Mengen, Hukuken çöp atamamaları gereken yere çöp atıyorlar. BEKAP tamamlanıncaya kadar bir yıl süre ile çöpleri Bolu’ya gelecek.

Biz tabi bunu sürekli yapamayız. Ama BEKAP sahası ortak sahamız hızlı bir şekilde faaliyete geçebilmesi için önünü açmak için böyle bir şeyde bulunduk. Onlarda bizi tonaj olarak çok zorlayacak bir tonaj değil. Kendileri getirip teslim edecekler.

Kaynak.. BoluTakip

YORUMLAR (1)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL