Yaşam

Mengenli Dedeler ve Mengenli Torunlar

Mengen Haber farklı başlıklara imza atmaya devam ediyor. “İnsan Dostları” “Mengen Kültür Mirası” haber başlıklarımızdan sonra şimdi de “Mengenli Torunlar” isimli haber ve başlığı ile Mengen Haber’de sizlerle birlikteyiz. Yaptığımız..

Mengenli Dedeler ve Mengenli Torunlar

Mengen Haber farklı başlıklara imza atmaya devam ediyor.
“İnsan Dostları”
“Mengen Kültür Mirası” haber başlıklarımızdan sonra şimdi de “Mengenli Torunlar” isimli haber ve başlığı ile Mengen Haber’de sizlerle birlikteyiz.

Yaptığımız bu özgün haberler Mengenli hemşerilerimiz tarafından ilgi ile karşılanırken, ulusal basına da esin kaynağı oluyor.

Bu defa; torunlarınızla geçirdiğiniz anları, fotoğraflarınızı, Mengen Haber’de paylaşarak ailenizin ve Mengen ilçemizin, köylerimizin olağanüstü bölgelerini, köylerini, manzaralarını okurlarımızla paylaşıyoruz.

“Mengenli Torunlar” başlığındaki bu ilk serimizde kar yağışının ilk gününde; Akören Muhtarı Hakkı Yavuz’u ve torunlarını görüntüleri ile paylaşıyoruz.

Bugün 24 Aralık 2020 Perşembe.. Geceden yağan kar Mengen’in rakımı yüksek olan köylerimizden olan Akören Köyünden çekilmiştir.

Fotoğraflarını paylaştığımız Mengenli Torunlar’a sağlık sıhhat ve afiyet diliyor, memleketimize, milletimize, ailelerine faydalı, kıymetli insanlar olmalarını canı gönülden temenni ediyoruz.

Torunları ile fotoğraf veren Muhtar Yavuz’a, kar yağışını, köy yaşamını, torunlarını ve torunlarına olan sevgisini bu güzel anı fotoğraflarını bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyoruz.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL