Mengen Yaşam

Mengenli İki Dernek Düğmeye Bastı

Mengen Dernekler Federasyonu ve Mengen Fakülte Yaptırma Derneği yönetim kurulu, Mengenli öğrencilere tablet bilgisayar temin edecek. Mengen Dernekler Federasyonu ve Mengen Fakülte Yaptırma Derneği Başkanı Aydın Özmenli sosyal medya hesabından,..

Mengenli İki Dernek Düğmeye Bastı

Mengen Dernekler Federasyonu ve Mengen Fakülte Yaptırma Derneği yönetim kurulu, Mengenli öğrencilere tablet bilgisayar temin edecek.

Mengen Dernekler Federasyonu ve Mengen Fakülte Yaptırma Derneği Başkanı Aydın Özmenli sosyal medya hesabından, derneklerinden talep edilen tablet bilgisayarları en kısa zamanda temin ederek teslim edeceklerini açıkladı.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanlıklarının yanı sıra, Ak Parti Mengen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı görevlerini de ifa eden Aydın Özmenli; sosyal medya hesabından Mengen İlçe milli Eğitim Müdürlüğünün projesi olan Devlet Millet Elele birlikteliğiyle Federasyonumuzdan ve Fakülte Yaptırma Derneğimizden talep edilen, Samsung T 290 tabletleri en kısa zamanda öğrencilerimize teslim edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Sosyal sorumluluk projesinde gönül birlikteliği mottosu ile yer alan her iki dernek, öğrencilere verecekleri eğitim desteği için sosyal medya hesaplarından olumlu tepki ve yorumlar alıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL