Mengen

Mengenli Sanatçı Aziz Yiğit Yılbaşı Akşamı Sizlerle

Mengenli Sanatçımız Aziz Yiğit 31 Aralık 2020 Perşembe akşamı saat 09.00 da Mengen Mutlu Grubunda Canlı Müzikle Mengenli Hemşerileri ile birlikte olacak. Erdal Mutlu’nun profil sayfasında paylaştığı habere göre Mengenli..

Mengenli Sanatçı Aziz Yiğit Yılbaşı Akşamı Sizlerle

Mengenli Sanatçımız Aziz Yiğit 31 Aralık 2020 Perşembe akşamı saat 09.00 da Mengen Mutlu Grubunda Canlı Müzikle Mengenli Hemşerileri ile birlikte olacak.

Erdal Mutlu’nun profil sayfasında paylaştığı habere göre Mengenli Santçı Aziz Yiğit Mengen Mutlu gurubunda Yılbaşı Akşamı Canlı Yayın Programında izleyenleri ile birlikte olacak.

Mengenli sevilen Sanatçı Aziz Yiğit yılbaşı akşamı saat 09.00 dan itibaren Mengen Mutlu Grubu takipçileri ve Mengenli hemşerilerine bir birinden güzel şarkıları ile sizlere keyifli saatler yaşatacak.

YORUMLAR (2)

  1. Erdal Mutlu diyorki:

    Öncelikle Aziz Yiğit Kardeşim Facebook Sayfasından Mengen Mutlu Grubumuzda Yıl Başı Akşamı Canlı Yayın Yapacak olması Bizleri Mengenli olarak ve Mengen Mutlu Grubumuzu Çok Sevindirdi Ayrıca Aziz Yiğit Kardeşim Yılbaşı Akşamı O Güzel Gününü Bize Ayırdığı içinde Kendisine Ayrıca Teşekkür Ederim ve Ayrıcada Mengen Haberde Bu Bilgilendirme için Çok Çok Teşekkür Ederim ❤Mengen Mutlu Sizlerle Güzel❤

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL