Mengen Siyaset

Milletvekili Coşkunyürek Mengen’de İncelemelerde Bulundu

Milletvekili Yüksek Coşkunyürek’in Mengen’de ikinci durağı muhtarlar oldu. Burada bir açıklama yapan Coşkunyürek; “Mengenli hemşerilerime hizmetlerimizin ulaştırılmasında birlikte mesai harcadığımız kıymetli muhtarlarımızla buluşarak talep ve ihtiyaçlarını dinledik, çözüm noktasında istişarelerde..

Milletvekili Coşkunyürek Mengen’de İncelemelerde Bulundu

Milletvekili Yüksek Coşkunyürek’in Mengen’de ikinci durağı muhtarlar oldu. Burada bir açıklama yapan Coşkunyürek; “Mengenli hemşerilerime hizmetlerimizin ulaştırılmasında birlikte mesai harcadığımız kıymetli muhtarlarımızla buluşarak talep ve ihtiyaçlarını dinledik, çözüm noktasında istişarelerde bulunduk” ifadelerine yer verdi.

DOĞALGAZ DEPOLAMA TESİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Mengen ilçesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi, Tenis Kortu, Basketbol ve Halı Saha ile yenilenen Spor Salonu çalışmalarını yerinde gören Milletvekili Coşkunyürek daha sonra Mengen ilçesine kazandırdıkları doğalgaz depolama tesisine gitti.

Coşkunyürek; “Girişimlerimiz neticesinde yatırım programına aldırarak Mengen ilçemize kazandırdığımız doğalgaz depolama tesisinde incelemelerde bulunduk. Hanelerinde doğalgaz konforuna kavuşan Mengenli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“ÖĞRENCİLERİMİZ KENDİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRME İMKANI BULACAK”

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü’nü ziyaret eden Milletvekili Yüksel Coşkunyürek; “Kampüsümüzde öğrencilerimiz kendilerini en iyi şekilde yetiştirme imkanı bularak Bolumuzu uluslararası düzeyde tanıtacaklar ve temsil edecekler İnşallah. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” açıklaması yaptı.

Geçtiğimiz ay olası sel ve taşkınlardan etkilenmemesi adına Mengen’e büyük yatırım yapılacağını duyuran Ak Parti Bolu Milletvekili Yüksek Coşkunyürek, Devlet Su İşleri tarafından 60 Milyon TL yatırım bedeliyle Baraklar, Konak, Karapınar dere yatağı beton kanal projesinin devam etiğini müjdelemişti.

“SEL VE TAŞKINLARDAN ETKİLENMEMESİ İÇİN KALICI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ”

Mengen ziyaretleri kapsamında yeniden burada inceleme yapan Coşkunyürek, projenin en kısa sürede tamamlanarak Mengen’in sel sularına karşı çözüme kavuşturulacağını da vurgu yaptı.

Coşkunyürek; “Mengen İlçemizin olası sel ve taşkınlardan etkilenmesini önlemek amacıyla, girişimlerimiz neticesinde Devlet Su İşleri tarafından 60 Milyon TL yatırım bedeliyle yapılan Baraklar, Konak, Karapınar dere yatağı beton kanal projemizde incelemelerde bulunduk. İnşallah uygulamayı en kısa sürede tamamlayarak bu sorunu da kalıcı çözüme kavuşturacağız. Mengenli hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum.” değerlendirmesinde bulundu. Kaynak.KöroğluHaber

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL