Mengen

Çökelez Cevap Arıyor

Mengen İlçemiz şehir merkezinde ve köylerinde bir süredir Telekom alt yapı çalışmaları ve internet hatlarının iyileştirilmesi faaliyetleri hızla devam ediyor. Mengen Türkbeyli mahallesi sınırları dahilinde devam etmekte olan telekom alt..

Çökelez Cevap Arıyor

Mengen İlçemiz şehir merkezinde ve köylerinde bir süredir Telekom alt yapı çalışmaları ve internet hatlarının iyileştirilmesi faaliyetleri hızla devam ediyor.

Mengen Türkbeyli mahallesi sınırları dahilinde devam etmekte olan telekom alt yapı çalışmalarını yakından takip eden Türkbeyli Mahallesi Muhtarı Şevki Çökelez ilginç bir paylaşımda bulundu.

Çökelez, telekom elemanlarının kazı için belediyenin izin vermediği bilgisi üzerine, Mengen Belediye Başkanı ile görüşmeye gittiğini olumlu olumsuz bir cevap alamadığını açıklayan bir paylaşımda bulundu.

Türkbeyli Mahallesi Muhtarı Şevki Çökelez;

“İlçemiz Mengen Türkbeyli Mahallesinin internet alt yapı çalışmalarına ilçe hastanemizin önünde Türk Telekom müdürlüğünün
müteahhit elamanlarının yetkilisi Kemal Beyle görüştüm.Sadece burasının yapılacağını bana söyledi. Ben de öbür tarafta bulunan yerler ne zaman yapılacak dye sordum. Türk Telekom müdürlüğünden Kazım Bey sadece burası yapılacağını söyledi.Öbür tarafları kazı için Belediye izin vermemiş dediler.
Ben de Mengen Belediye Başkanıyla görüşmeye gittim.Henüz olumlu bir cevap alamadım” paylaşımında bulundu.

Mengen Haber sitemizi daha sonra telefonla arayan Türkbeyli Muhtarı Şevki Çökelez,

“Belediye Başkanlığı Makamına çıktım. Uzun süre kapıda bekledim. Dışarıda kendileri ile karşılaştım. Durumu izah etmeye ve telekoma kazı iznini neden vermediklerini sorduğumda net bilgi alamadığım gibi, sorularıma cevap da bulamadım” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL