Mengen

Muhtarlarımız ve Mengen Halkı ile İstişare Halindeyiz

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk sosyal medya hesabından çalışma ve çabalarımız meyvelerini vermeye başladı açıklamasında bulundu. İlçe Başkanı Cantürk, sosyal medyasından “çalışma ve girişimlerimiz neticesinde kapalı spor..

Muhtarlarımız ve Mengen Halkı ile İstişare Halindeyiz

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk sosyal medya hesabından çalışma ve çabalarımız meyvelerini vermeye başladı açıklamasında bulundu.

İlçe Başkanı Cantürk, sosyal medyasından “çalışma ve girişimlerimiz neticesinde kapalı spor salonumuzun yenilenmesi konusu Allah’ın izniyle meyvesini verdi” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk bu açıklamasının ardından öğle saatlerinde Mengen Haber sitemizi arayarak önemli açıklamalarda bulundu.

İlçe Başkanı Cantürk;

“Girişim, çalışma ve çabalarımız neticesinde kapalı spor salonumuzun yenilenmesi konusundaki tadilat ihalesi neticelendi. En kısa zamanda Mengen Kapalı spor salonumuzun tadilat işlemleri başlayacak. İnşallah ilk günkü gibi bir tesis tekrar sporseverlerin ve hemşerilerimizin hizmetine sunulmuş olacak” dedi.

Cantürk açıklamalarına şöyle devam etti.
“Hepimizin bildiği ve takip ettiği gibi Domuzalanı suyu ile ilgili olarak her türlü idari süreci yakından takip etmekteyiz. Gerede ilçesinin Mengen Domuz alanı suyu sevdasından vazgeçmesini her zaman söylüyor, söylemeye devam edeceğiz.
Mengen Kaymakamı Sayın Betül Büyükkılıç’ın inceleme muhakkik raporu ile tecavüzün mennine kararını memnuniyetle karşılıyor, kendilerine Mengen Halkı ve teşkilatım adına teşekkürlerimi ifade ediyorum. Su meselesinde tavrımızı nettir. Hukukun üstünlüğünden hareketle yasal süreci de yakından takip etmekteyiz.”

“Bunun yanında teşkilatlarımızla istişare sürecini işletiyor, devamlı canlı tutuyor, görüşmelerimizi ve haklılığımızı her zeminde dile getiriyoruz. Bunun yanı sıra, başta kaynak suyuna sınır köylülerimizi ve muhtarlarımızı, ayrıca tüm muhtarlarımızı bilgilendiriyor, doğru bilgileri paylaşma ve suyumuzu sahiplenme noktasındaki çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz.” dedi.

Bu sahiplenme; gerek adli, gerek idari ve gerekse muhtarlarımızdan her türlü desteği alarak, destek vererek ve yasal zemini gerek yazılı, gerek sözlü ve gerekse diğer detaylar üzerinden takip ederek devam edecektir” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL