Yaşam

O Yayla Arazileri Satıldı

Gerede Belediyesi Üç Yayladaki Arazilerini Sattı Gerede Belediyesi’ne ait olan Bucak-Demirciler, Hasbeyler ve Rumşah yaylalarındaki 50 parselin satış ihalesi gerçekleşti. Bolu’nun Gerede ilçesinde mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait 3 yayladaki 50..

O Yayla Arazileri Satıldı

Gerede Belediyesi Üç Yayladaki Arazilerini Sattı

Gerede Belediyesi’ne ait olan Bucak-Demirciler, Hasbeyler ve Rumşah yaylalarındaki 50 parselin satış ihalesi gerçekleşti.

Bolu’nun Gerede ilçesinde mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait 3 yayladaki 50 parselin satışı yapıldı.

Gerede Belediyesi’ne ait olan Bucak-Demirciler, Hasbeyler ve Rumşah yaylalarındaki 50 parselin satış ihalesi gerçekleşti.

Gerede Gerçek Haberine göre; Bolu’nun Gerede İlçesinde mülkiyeti belediyede olan şehir yaylalarındaki arazilerin tapuları daha önce hak sahipleri ile buluşturulmuştu. Yine mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait olan Bucak-Demirciler, Hasbeyler ve Rumşah yaylalarındaki 50 parselin satışı için ihaleye çıkılmıştı.

Salı, Çarşamba ve Perşembe günü Gerede Belediyesi Meclis Salonu’nda Encümen huzurunda yapılan satış ihaleleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi hükümlerine göre açık teklif artırma usulüyle gerçekleştirildi.

Gerede Belediyesi tarafından satışa sunulan üç yayladaki 50 parselin tamamının satıldığı ögrenildi.Yayla arazilerine hem il hem de il dışından yoğun ilgi olduğu belirtildi. Bazı çevreler yayla arazilerini sattığı gerekçesi ile Gerede Belediyesi’ne tepki gösteriyor. Kaynak..GeredeGerçek

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL