Yaşam

OGM 102 Personel Alacak

Orman Genel Müdürlüğü, çeşitli pozisyonlarda çalıştırmak üzere 102 sözleşmeli personel alacağını açıkladı. Personel ilanına göre Bolu’ya da personel alacak. BOLU’YA KAÇ KİŞİ ALINACAK? İlana göre ilimiz Bolu’ya muhasebe, muhasebe ve..

OGM 102 Personel Alacak

Orman Genel Müdürlüğü, çeşitli pozisyonlarda çalıştırmak üzere 102 sözleşmeli personel alacağını açıkladı. Personel ilanına göre Bolu’ya da personel alacak.

BOLU’YA KAÇ KİŞİ ALINACAK?

İlana göre ilimiz Bolu’ya muhasebe, muhasebe ve vergi uygulamaları, bilgisayar destekli muhasebe, bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulama bölümleri ön lisans mezunu 8 personel alınacak.

Büro personeli olarak çalıştırılacak adayların aranan özel şartlar için Resmî Gazete’nin 8 Ekim 2020 tarihli sayısında Çeşitli İlanlar kısmında yer alan ilana bakabileceği belirtildi.

BAŞVURULAR
Personel alım ilanına başvurular 14-21 Ekim günleri arasında http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-Devlet şifreleri ile yapılacak. Başvuru işlemleri 21.10.2020 gecesi saat 23:59’da sona erecek.

Süre kesinlikle uzatılmayacak. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. Adayların başvuru işleminden önce e-Devlet şifresi edinmeleri gerekiyor.

Her aday ilanda yer alan EK-2’de belirtilen pozisyonlar için sadece bir öğrenim programından başvuruda bulunabilecek.

Adaylar Ek-2’de yer alan 10 ilden az olan pozisyonlar için il sayısı kadar, 10 ilden fazla olan pozisyonlar için en fazla 10 adet tercihte bulunabilecek. kaynak. BoluTakip

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL