Yaşam

Olimpik Yüzme Havuz İnşaatında Sona Doğru

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve Ak Parti teşkilat ve yönetim kurulu üyeleri Karaçayır’da yapımı devam etmekte olan Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda..

Olimpik Yüzme Havuz İnşaatında Sona Doğru

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve Ak Parti teşkilat ve yönetim kurulu üyeleri Karaçayır’da yapımı devam etmekte olan Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara’dan inşaat ile ilgili bilgiler alan Ak Parti heyeti Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda devam eden çalışmaları yakından takip etti.

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ve beraberindeki Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü inşaat çalışmaları ve olimpik yüzme havuzu ile ilgili olarak Gençlik Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ettiklerini ifade ederek çalışmalarla ilgili firma yetkilisi teknik koordinatörlerden bilgi aldılar.

İl Başkanı Suat Güner; “Bolu şehrimiz cimnastik ve diğer branşlarda olduğu üzere, bu olimpik havuzla birlikte yüzme dalında da inşallah başarılı sporcular yetiştirecek, spor alanında uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapacaktır” dedi.

Milletvekili Arzu Aydın; Olimpik Yüzme Havuzu projesinde sona geliyoruz.. Bolu’muza, gençlerimize, sporcularımıza şimdiden hayırlı olsun” derken,
Milletvekili Fehmi Küpçü; ” sadece spor alanında değil turizm alanı dahil olmak üzere tüm hizmet alanlarında Bolumuz için her türlü çalışma ve projeyi yakından takip ediyoruz” dedi.

2021’de tamamlanması planlanan Olimpik Yüzme Havuzu inşaatının yüklenici firmanın işi bitirememesi sonucu havuz inşaatı geçtiğimiz yıllarda bir süre tasfiye sürecine girmiş; ancak Ak Parti İl Başkanlığı ve Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün kalan kısmın tekrar ihale edilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapmış oldukları görüşmeler sonucunda tekrar ihale edilmişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL