Mengen

Önce Dikkat Sonra Cesaret

Mengen İlçemizin en karmaşık, en tehlikeli kavşağı beş yoldan geçmek cesaret ister. Mengen İlçemizin en büyük bulvarı olan Atatürk Caddesi nihayetindeki beş yol kavşağı hem yayaların, hem sürücülerin kafasını karıştırıyor…

Önce Dikkat Sonra Cesaret

Mengen İlçemizin en karmaşık, en tehlikeli kavşağı beş yoldan geçmek cesaret ister.

Mengen İlçemizin en büyük bulvarı olan Atatürk Caddesi nihayetindeki beş yol kavşağı hem yayaların, hem sürücülerin kafasını karıştırıyor.

1-Atatürk Caddesi, 2-Eski Zonguldak Yolu, 3-Pazarköy Caddesi, 4-Sadık Uğur Caddesi ve 5-Yeni Camii Sokağın birleştiği beş yol kavşağında karşıdan karşıya geçmek bazen mesele haline geliyor.

Bilhassa Cumartesi günleri yayaların ve araçların beş yolun hangisini kullanacağını tahmin edemeyen sürücü ve yayalar kısa şaşkınlıklar yaşıyor.

Yıllar önce Zonguldak Ankara karayolu olarak kullanılan transit yol Beşler Mahallesinden geçer Serpek aşıldıktan sonra Ankara yoluna devam edilirdi.

İstanbul Kadıköy’deki Altı yoldan sonra; beş yol olarak en fazla kavşağa sahip olmakla ünlenen Mengen İlçemizde beş yol kavşağı günün her saatinde trafiği en fazla işleyen karayolu olarak adından sıkça söz ettiriyor.

Sürücü ve yayaların ardına bakmadan geçişin nerede ise imkansız olduğu beş yol kavşağında kazaların yaşanmıyor olması da mucize olarak değerlendiriliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL