Yaşam

Rektör Alişarlı Sağlıkçılar İçin Özel Üretilen Ayakkabıyı Tanıttı

BAİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu ile Ünder Ayakkabı firması arasında, geliştirilen proje kapsamında başlatılan çalışmalarda, sağlık çalışanları için özel ayakkabı üretildi. Ünder Ayakkabı Kurucusu Ünal Şafak ve Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü..

Rektör Alişarlı Sağlıkçılar İçin Özel Üretilen Ayakkabıyı Tanıttı

BAİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu ile Ünder Ayakkabı firması arasında, geliştirilen proje kapsamında başlatılan çalışmalarda, sağlık çalışanları için özel ayakkabı üretildi.

Ünder Ayakkabı Kurucusu Ünal Şafak ve Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ferudun Kaya, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret ederek, Kovid-19 pandemisiyle canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarımız için özel olarak üretilen medikal ayakkabıları tanıttılar. Rektör Alişarlı, ayakkabıları giyerek öncelikle kendisi denedi.

Gerede’de hayata geçirilen yerli üretim ve istihdam projesinin adım adım hedeflerine ulaştığını vurgulayan Rektör Alişarlı, üniversite-sanayi iş birliğinin bu projede de başarıya ulaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Alişarlı, Gerede MYO saraciye atölyelerinde üretimi yapılan yerli medikal ayakkabıların, Kovid-19 mücadelesinde görevlerini özveriyle yerine getiren sağlık çalışanlarına en kısa zamanda takdim edileceğini söyledi.

Alişarlı, “Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi olarak, üniversite-sanayi iş birliğini destekleyen projelerde yer almak ve bu konuda öncü projeleri destekleyerek bölgemize katkı sağlamak en büyük hedeflerimizdendir” dedi.

Kaynak BoluTakip

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL